Kooistra Geveltechniek in Bolsward: Trots op het behalen van FSC-certificering

 
Kooistra Geveltechniek in Bolsward: Trots op het behalen van FSC-certificering

Kooistra Geveltechniek, een vooraanstaand bedrijf op het gebied van geveltechniek in Bolsward (Friesland), heeft opwindend nieuws te delen. Vanaf vandaag zijn ze officieel FSC®-gecertificeerd onder het groepscertificaat van IEB! Deze FSC-certificering is een erkenning voor hun voortdurende inspanningen op het gebied van duurzaamheid en hun toewijding aan verantwoord beheer van natuurlijke hulpbronnen.

Waarom is dit zo belangrijk? Welnu, Kooistra Geveltechniek heeft altijd al gestreefd naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan hun klanten. Nu, met hun FSC-certificering, kunnen ze hun klanten gevelmaterialen aanbieden die afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Dit betekent dat de houtproducten die ze gebruiken, zoals kozijnen, deuren en gevelbekleding, voldoen aan strenge ecologische, sociale en economische normen.

Wat betekent dit concreet voor de klanten van Kooistra Geveltechniek? Het betekent dat ze met een gerust hart kunnen bouwen en renoveren, wetende dat hun projecten bijdragen aan het behoud van bossen en de bescherming van biodiversiteit. Door te kiezen voor geveloplossingen van Kooistra Geveltechniek, dragen ze actief bij aan een duurzamere toekomst.

Murk Kooistra, de directeur van Kooistra Geveltechniek, is verheugd over het behalen van de FSC-certificering. Hij benadrukt het belang van duurzaamheid en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het aanbieden van hoogwaardige geveloplossingen met respect voor het milieu en de gemeenschap waarin ze opereren.

Het behalen van de FSC-certificering is een significante mijlpaal voor Kooistra Geveltechniek. Ze voegen zich nu bij een groeiend aantal bedrijven wereldwijd die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en zich inzetten voor verantwoord ondernemen. Het toont hun betrokkenheid bij het behoud van waardevolle bosgebieden en het stimuleren van duurzame praktijken.

Kooistra Geveltechniek blijft zich vol energie inzetten voor duurzaamheid en het verminderen van hun milieu-impact. Ze zijn vastbesloten om hoogwaardige geveloplossingen te blijven bieden, terwijl ze tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het behoud van de natuurlijke wereld waarin we leven.

Bij Kooistra Geveltechniek in Bolsward staan duurzaamheid, kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Met hun FSC-certificering tonen ze aan dat ze niet alleen gevels bouwen, maar ook werken aan een betere en groenere toekomst voor ons allemaal.

Gerelateerde artikelen:

Wilt u informatie over FSC Groepscertificering?

Neem dan hieronder contact op.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant