Cursussen en excursies

De cursussen en excursies van IEB zijn bedoeld voor alle mensen die werken binnen de hout-, timmer- en bouwbranche. Met meer kennis werkt u aan een duurzame branche en geeft u een betrouwbaar advies. Tijdens een uitgebreide lunch kunt u bovendien netwerken met collega’s en vakgenoten.

Wanneer u twee cursussen bij IEB volgt kunt u met 10% korting deelnemen aan een excursie!

(muv de studiereis naar Zweden en Frankrijk)!

Klik hier om je direct aan te melden voor een cursuspakket!

Overzicht en agenda
Hier vindt u het overzicht van al onze cursussen en excursies. Voor meer informatie (prijs, locatie, docenten etc.)  en/of om u op te geven kunt u hier de brochure aanvragen.

Cursussen
De cursussen van IEB zijn altijd een combinatie tussen theorie en praktijk. Naast de presentatie van de theorie wordt er gewerkt met voorbeelden en opdrachten. Ons motto is “leren van elkaar”: er is dan ook volop ruimte voor interactie en vragen.

Excursies
De excursies van IEB zijn een leerzame ervaring in een bijzondere omgeving. Samen met een expert gaat u op pad om bijvoorbeeld in het bos, in een houtzagerij of op een bouwlocatie te kijken. Op elke locatie zorgen wij voor een unieke beleving die aansluit bij het thema en de plek.

De excursies zijn door iedereen te volgen en het bijzonder geschikt voor mensen die ook een theoriecursus (met dezelfde inhoud) hebben gevolgd.

Incompany
Op verzoek organiseren wij cursussen binnen uw eigen bedrijf. Deze cursussen zijn altijd op maat: Wij stemmen de inhoud af op uw bedrijf en uw vraag. Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen producten/machines en de inhoud wordt toegespitst op uw eigen bedrijfsprocessen.

 

Op al onze opleidingsactiviteiten zijn de Algemene Bepalingen Opleidingen van toepassing.