CURSUSSEN

Cursussen

Praktisch, met concrete handvaten om direct toe te passen binnen uw eigen werk; dat zijn de cursussen van IEB. De cursussen zijn altijd een combinatie tussen theorie en praktijk. Naast de presentatie van de theorie wordt er gewerkt met voorbeelden en opdrachten. Ons motto is “leren van elkaar”: er is dan ook volop ruimte voor interactie, vragen en netwerken.

Voor wie

De cursussen en excursies van IEB zijn bedoeld voor alle mensen die werken binnen de hout-, timmer- en bouwbranche. Met meer kennis werkt u aan een duurzame branche en geeft u een betrouwbaar advies. Tijdens een uitgebreide lunch kunt u bovendien netwerken met collega’s en vakgenoten.

Excursies

De excursies van IEB zijn een leerzame ervaring in een bijzondere omgeving. Samen met een expert gaat u op pad om bijvoorbeeld in het bos, in een houtzagerij of op een bouwlocatie te kijken. Op elke locatie zorgen wij voor een unieke beleving die aansluit bij het thema en de plek.

De excursies zijn door iedereen te volgen en het bijzonder geschikt voor mensen die ook een theoriecursus (met dezelfde inhoud) hebben gevolgd.

Op al onze opleidingsactiviteiten zijn de Algemene Bepalingen Opleidingen van toepassing.

Incompany

Op verzoek organiseren wij cursussen binnen uw eigen bedrijf. Deze cursussen zijn altijd op maat: wij stemmen de inhoud af op uw bedrijf en uw vraag. Er wordt gebruik gemaakt van uw eigen producten/machines en de inhoud wordt toegespitst op uw eigen bedrijfsprocessen.

Cursus aanvraag

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of om u op te geven.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op! Wacht niet te lang met uw aanvraag.

Diensten

Klik op een cursus
en meld je direct aan ani-arrow.png

CURSUSAANBOD

Back to top