Basiscursus Hout

Naaldhout, loofhout, geen houtsoort is hetzelfde. Waar komt het hout vandaan? Welke eigenschappen en kenmerken heeft het? Waar kan het voor worden gebruikt? En waarom is de ene houtsoort beter geschikt voor bepaalde toepassingen dan de andere? Eigenschappen, toepassingen van naald- en loofhout, kwaliteiten & maten, duurzaamheid, onvolkomenheden, vochtgehalte, drogen, lijmen, bewerken en afwerken enz enz. 

Tijdens de cursus leert u alles over de oorsprong van hout, houtsoorten, de kenmerken en de toepassingen. Wanneer men dit proces van boom tot plank ervaart gaat men bewuster om met het houtproduct en geeft u met meer vertrouwen en overtuiging een gedegen advies. De theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en met opdrachten.
Onder het genot van een uitgebreide, gezonde lunch kunnen de deelnemers bovendien nog eens napraten en netwerken met collega’s.


Over de Basiscursus Hout

Deze cursus is uitermate geschikt voor een breed publiek: voor iedereen die zijn/haar kennis wil opfrissen en voor bijvoorbeeld nieuwe medewerkers. Medewerkers in de houthandel, timmer,- en bouwbranche en ondersteunend personeel (administratie, receptie) hebben baat bij deze cursus.


U krijgt

-  Een inspirerende en leerzame dag met collega’s

-  Theoretische kennis die een ieder direct kan toepassen in zijn/haar werk

-  Cursusmateriaal: alle theorie in een overzichtelijk document

-  Gelegenheid tot netwerken

-  Een uitgebreide en gezonde lunch

-  Cursisten ontvangen een certificaat van deelname


Praktische informatie

-  Prijs: € 425,- (excl. BTW)

-  Duur: 1 dag

-  Locatie: kantoor IEB, te Wilp

-  Datum: 31 januari 2019

-  Minimaal aantal deelnemers: 6

-  Deze cursus is ook Incompany aan te vragen (de inhoud kan dan worden toegespitst op de in het bedrijf verhandelde houtsoorten)

-  Deze cursus is erkend door de SSWT. Informeer vooraf bij de SSWT naar de uitgebreide subsidiemogelijkheden.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of om u op te geven:

Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en beheer van uw data door Ingenieursbureau Evan Buytendijk B.V., onze algemene voorwaarden en het privacybeleid.