Excursie: Van boom naar plank

Tijdens deze excursie zullen wij u in het bos laten zien hoe het proces van boom tot plank bijdraagt aan duurzame en dus gezonde bossen! Een duurzaam beheert bos is namelijk een bos dat een gezonde leefomgeving is voor mens en dier en tegelijkertijd productie levert.

In een mooi bos ergens in de Benelux (locatie nader te bepalen en/of in overleg met de deelnemers) zult u niet alleen met eigen ogen zien hoe het bos wordt beheert, maar ook hoe het hout uit het bos op de juiste manier wordt verwerkt. U komt alles te weten over hout: boomsoorten, groeiplaatsomstandigheden, bosbeheer/bosexpolitatie, hout eigenschappen, kwaliteiten en toepassingen etc. Hierbij is er veel tijd om in te gaan op al uw vragen en is er veel ruimte voor interactie met ons en andere deelnemers. De excursie is een training, maar bovenal een gezellige dag in de natuur waarbij ontspanning en vermaak erg belangrijk zijn. 

Deze excursie kan door iedereen worden gevolgd omdat de basiskennis van het houtproces wordt behandeld. De excursie is wel in het bijzonder geschikt voor mensen die ook onze Basiscursus hout hebben gevolgd.


Over de excursie: Van boom naar plank

Doordat het hele proces aan bod komt en zowel basiskennis als meer specialistische kennis wordt behandeld is deze cursus geschikt voor een breed publiek; eenieder die graag het proces van boom tot plank wil ervaren en een ontspannen dag in de natuur wil doorbrengen.

U krijgt
-  Een inspirerende en leerzame dag met collega’s
-  Een unieke ervaring die uw kijk op bossen zal veranderen
-  Gelegenheid tot netwerken
-  Een uitgebreide en gezonde lunch

Praktische informatie
-  Prijs: € 475,- (excl BTW, op basis van eigen vervoer)
-  Duur: 1 dag
-  Locatie: ntb/Benelux
-  Datum: ntb voor 2019
-  Minimaal aantal deelnemers: 6

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of om u op te geven:

Door het gebruik van dit formulier gaat u akkoord met de opslag en beheer van uw data door Ingenieursbureau Evan Buytendijk B.V., onze algemene voorwaarden en het privacybeleid.