Duurzaam hout met FSC en PEFC

Certificeringen, een goede bedrijfsvoering en de juiste houtkennis zijn belangrijke ingrediënten voor duurzaam hout.

Duurzaam hout en duurzame houtproducten beginnen natuurlijk bij duurzaam bos. Bossen zijn van vitaal belang voor leven. Het leven van veel dieren, planten én de mens. Bossen voorzien ons niet alleen van mooie natuur en houtproducten, het zijn bovendien de groene longen van onze aarde. Ook voor toekomstige generaties moet het bos behouden blijven. De keuze voor duurzaam hout, zorgt voor het behoud van gezonde bossen, een goede leefomgeving in/om bossen (voor mens en dier) en de productie van bossen. Met onze dienstverlening dragen wij hier graag een steentje aan bij!

Intakegesprek

Als u te maken heeft met HOUT moet u van vele markten thuis zijn. Naast kennis van de duurzaamheidscertificeringen (FSC® en PEFC™) is ook kennis van wet- en regelgeving (EUTR,CE), kennis van bedrijfsvoering (ARBO, RI&E) en kennis van uw product van belang. Wij komen graag bij u langs om al deze aspecten met u door te spreken. Tijdens dit geheel vrijblijvende intakegesprek met één van onze adviseurs "scannen" wij uw bedrijf: welke aspecten zijn in orde en/of welke kunnen wij samen met u gaan verbeteren?

Wij helpen u graag op weg: meld u direct aan voor een INTAKEGESPREK!

 

Certificeringen FSC en PEFC

Certificeringen FSC en PEFC

... en keurmerken

Wij helpen u met certificeringen voor (de verkoop van) duurzaam hout of duurzame producten. IEB zet voor u een FSC® en/of PEFC™ systeem op en begeleidt tevens het proces.

Lees verder
Consultancy

Consultancy

... en inspecties

Wij kunnen u veel werk uit handen nemen en/of advies geven als het gaat om bedrijfsvoering, wet- en regelgeving en de administratie binnen uw houtbedrijf.

Lees verder
Cursussen

Cursussen

... en excursies

Wij dragen graag onze kennis aan u over. Daarom verzorgen wij meer dan 15 leerzame cursussen en excursies voor eenieder die werkzaam is binnen de houtbranche.

Lees verder