Excursie brandhout stook experience

Stoken is hot... en niet alleen letterlijk. Wie heeft er tegenwoordig nou niet een vuurkorf, barbeque of houtkachel in de tuin? En ook binnenshuis hebben steeds meer mensen een kachel of openhaard. En dit terwijl we veelal wonen in een dichtbevolkte stad of buurt. Overlast van rook ligt dan al snel op de loer.

Juist daarom is goed stoken erg belangrijk. Tijdens de cursus leert u in theorie en in de praktijk wat "goed" stoken is. Zo is bijvoorbeeld de houtsoort van belang, maar ook de manier waarop u het verbrand, de weersomstandigheden (niet bij mist bijvoorbeeld) en het juiste gebruik van uw kachel of haart.

Wij willen u laten ervaren wat goed stoken is dus we gaan, na het behandelen van de theorie, op het terrein van IEB wat vuurtjes stoken. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. U krijgt een warme, sfeervolle ervaring in een ontspannen sfeer, samen met vrienden en/of collega's. 

 

Informatie Excursie brandhout stook experience

Deze excursie is bedoeld voor iedereen die houdt van vuur maken en hierover meer wil leren zodat dit op een verantwoorde manier gebeurt. In het bijzonder is deze cursus voor medewerkers van gemeenten of overheidsinstellingen die dit onderwerp op hun agenda hebben staan en/of in hun portefeuille hebben.

U krijgt
-  Uitleg /theorie over goed stoken
-  Een gezellige middag en borrel met collega’s en/of relaties
-  Cursusmateriaal: de theorie in een overzichtelijk document
-  Gelegenheid tot netwerken / uw relatie uit te nodigen
-  Gezonde en lekkere hapjes, drankjes, versnaperingen tijdens de borrel

Praktische informatie
-  Prijs: € 125,- (excl. BTW)
-  Duur: 1 middag + borrel 
-  Locatie: kantoor IEB, te Wilp
-  Datum: 13 december 2018
-  Minimaal aantal deelnemers: 10

 

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om u op te geven: