HOUT INSPECTIES

Over hout Inspecties

Als deskundige op het gebied van hout, zijn wij graag uw onafhankelijke partner bij inspecties, keuringen, meningsverschillen en conflicten.

Wat moet u doen?

Indien u twijfels of een klacht van uw klant heeft over de geleverde/ toegepaste kwaliteit van hout adviseren wij u contact met ons op te nemen. Op dat moment kunnen we samen direct een korte analyse maken van de situatie en een mogelijke oplossing. Indien u een keuring of inspectie wenst raden wij aan om dit met de tegenpartij te bespreken, zodat hier naderhand geen discussie over ontstaat. Wil de tegenpartij geen inspectie dan kunnen wij een inspectie uitvoeren, echter kan de tegenpartij dit ook laten doen door een ander onafhankelijk bureau.

Wat doen wij?

Een inspectie bestaat veelal uit (een combinatie van) de volgende werkzaamheden: een visuele beoordeling (indien van toepassing op basis van de gestelde eisen conform NEN-normen), vochtmetingen, bepaling van afmeting, beoordeling van de gebreken, achterhalen van het probleem, indien nodig een laboratorium onderzoek.

Inspectie aanvraag

Neem voor een vraag of het aanvragen van een inspectie contact op.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op! Wacht niet te lang met uw aanvraag.

Diensten

Klik op een cursus
en meld je direct aan ani-arrow.png

CURSUSAANBOD

Back to top