Houtinspecties

 
Houtinspecties

Als deskundige op het gebied van hout, zijn wij graag uw onafhankelijke partner bij houtinspecties, houtkeuringen en meningsverschillen en conflicten met betrekking tot hout, houten producten of houtconstructies.

Wat moet u doen?

Indien u twijfels of een klacht van uw klant heeft over de geleverde/ toegepaste kwaliteit van hout adviseren wij u contact met ons op te nemen. Op dat moment kunnen we samen direct een korte analyse maken van de situatie en een mogelijke oplossing. Indien u een keuring of inspectie wenst raden wij aan om dit met de tegenpartij te bespreken, zodat hier naderhand geen discussie over ontstaat. Wil de tegenpartij geen inspectie dan kunnen wij een inspectie uitvoeren, echter kan de tegenpartij dit ook laten doen door een ander onafhankelijk bureau.

Wat doen wij?

Een inspectie bestaat veelal uit (een combinatie van) de volgende werkzaamheden: een visuele beoordeling (indien van toepassing op basis van de gestelde eisen conform NEN-normen), vochtmetingen, bepaling van afmeting, beoordeling van de gebreken, achterhalen van het probleem, indien nodig een laboratoriumonderzoek.

Houtinspecties

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant

^