ErBo controle

Sinds 1 januari 2015 is de Erkenningsregeling Bosaannemers (ErBo) overgenomen door de SKBNL. ErBo-deelnemers worden jaarlijks gecontroleerd om te bepalen of de erkenning nog van toepassing is. Deze jaarlijkse controles wordt uitgevoerd door een Controlerende Instelling. 

Controlerende Instelling (CI)
IEB is door de SKBNL erkend als Controlerende Instelling. Dit betekent dat wij de jaarlijkse controles, de toelatingsaudits, de heraudit na drie jaar en eventuele hercontroles mogen uitvoeren bij de ErBo-deelnemers.

IEb kan tijdens de controlerende werkzaamheden haar kennis en ervaring op het gebied van bosbeheer en hout (-producten) prima inzetten. Het uitvoeren van deze controles liggen bovendien mooi in het verlengde van onze ervaring op het gebied van certificering voor de keurmerken FSC® en PEFC™ én natuurlijk de boscertificering PEFC™. Wij hanteren daarom een kortingsregeling voor bedrijven die bij ons voor FSC® en/of PEFC™ gecertificeerd zijn, omdat de controles meegenomen kunnen worden tijdens de jaarlijkse audits voor FSC® en/of PEFC™.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend informatie aan via ons contactformulier.