PEFC BOSCERTIFICERING

Evenals voor de CoC certificeringen (FSC® en/of PEFC™ voor bedrijven in de handelsketen ná het bos) zijn wij voor de boscertificering graag uw groepsmanager. Hiernaast is ook een individuele certificering mogelijk.

Download hier onze brochure voor meer informatie.
Bekijk hier de brochure van PEFC™

Informatie over PEFC Boscertificering

Met het PEFC™ boscertificaat toont u aan dat uw bosbeheer duurzaam is en kunt u uw hout en biomassa als duurzaam geproduceerd op de markt brengen. Bedrijven in de handelsketen na het bos met een PEFC™ Chain of Custody certificaat kunnen aantoonbaar maken dat de producten die zij verkopen uit PEFC™ gecertificeerde bossen komen. Daarmee hebben eindgebruikers (overheden, bedrijven en consumenten) de garantie dat het materiaal afkomstig is uit duurzaam beheerd bos. Steeds meer opdrachtgevers eisen hout uit aantoonbaar duurzaam beheerde bossen en dat is goed, want zo krijgen boseigenaren die hun bos duurzaam beheren erkenning en worden andere boseigenaren wereldwijd gestimuleerd om hun bos duurzaam te beheren.Neem contact met ons op om u aan te melden voor groepscertificering of individuele certificering.

Voorwaarden van PEFC Boscertificering

Om de aanmelding bij het PEFC™-groepscertificaat zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft IEB een online systeem ontwikkeld. Met het doorlopen van een eenvoudige online checklist kan snel worden vastgesteld of het huidige beheer(-plan) aan de eisen van de PEFC™ Standaard Nederland voldoet, en zo niet, op welke punten er verbeteringen nodig zijn. Omdat ieder bos en iedere boseigenaar anders is maken wij graag een voorstel op maat.

Kosten van PEFC Boscertificering

Omdat ieder bos en iedere boseigenaar anders is maken wij graag een voorstel op maat.

PEFC Boscertificering

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op! Wacht niet te lang met uw aanvraag.

Diensten

Klik op een cursus
en meld je direct aan ani-arrow.png

CURSUSAANBOD

Back to top