PEFC Boscertificering

 
PEFC Boscertificering

Ook voor PEFC Boscertificering zijn wij graag uw groepsmanager. Hiernaast is ook een individuele boscertificering mogelijk.

Download onze brochure over PEFC Boscertificering voor meer informatie.

Wat is PEFC Boscertificering?

Met het PEFC boscertificaat toont u aan dat uw bosbeheer duurzaam is en kunt u uw hout en biomassa als duurzaam geproduceerd op de markt brengen. Bedrijven in de handelsketen na het bos met een PEFC Chain of Custody certificaat kunnen aantoonbaar maken dat de producten die zij verkopen uit PEFC gecertificeerde bossen komen. Daarmee hebben eindgebruikers (overheden, bedrijven en consumenten) de garantie dat het materiaal afkomstig is uit duurzaam beheerd bos.

Steeds meer opdrachtgevers eisen hout uit aantoonbaar duurzaam beheerde bossen en dat is goed, want zo krijgen boseigenaren die hun bos duurzaam beheren erkenning en worden andere boseigenaren wereldwijd gestimuleerd om hun bos duurzaam te beheren. Neem contact met ons op om u aan te melden voor groepscertificering of individuele certificering.

Voorwaarden van PEFC Boscertificering

Om de aanmelding bij het PEFC-groepscertificaat zo eenvoudig mogelijk te maken, heeft IEB een online systeem ontwikkeld. Met het doorlopen van een eenvoudige online checklist kan snel worden vastgesteld of het huidige beheer(-plan) aan de eisen van de PEFC Standaard Nederland voldoet, en zo niet, op welke punten er verbeteringen nodig zijn. Omdat ieder bos en iedere boseigenaar anders is maken wij graag een voorstel op maat.

Kosten van PEFC Boscertificering

Omdat ieder bos en iedere boseigenaar anders is maken wij graag een voorstel op maat.

Regel uw PEFC Boscertificering snel online

Om u van dienst te zijn met de PEFC certificering van uw bos, kunt u gebruik maken van onze online tool, die te vinden is op: https://pefcbosnl.evanbuytendijk.nl. Voor toegang kunt u inloggegevens aanvragen via info@evanbuytendijk.nl.

Gerelateerde artikelen:

PEFC Boscertificering

Wilt u meer informatie over PEFC Boscertificering? Neem dan direct contact met ons op.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant