Nieuws en agenda

Hieronder vindt u nieuwsberichten over events en projecten van IEB. Verder komen ook nieuwtjes binnen de houtbranche en personele zaken aan de orde. Veel leesplezier!

U kunt hier onze agenda voor cursussen en excursies vinden: OPLEIDINGSAGENDA

 • Zwedenreis IEB Team

  Zwedenreis IEB Team

  Het team van Ingenieursbureau Evan Buytendijk is eind februari 2018 naar Zweden geweest om kennis op te doen over hout, houtzagerijen en in het bijzonder over hout sorteren.

  Lees verder
 • Cursusagenda

  Cursusagenda

  Hieronder vindt u het overzicht van al onze cursussen en excursies. Voor meer informatie kunt u hier de uitgebreide brochure aanvragen.

  Lees verder
 • Houtwereld Praktijkdag 2017

  Houtwereld Praktijkdag 2017

  Het vakblad Houtwereld en Ingenieursbureau Evan Buytendijk verzorgden op vrijdag 10 november 2017 de zesde editie van de succesvolle Houtwereld Praktijkdag. Gastbedrijf dit jaar was Accsys Technologies in Arnhem.

  Lees verder
 • Auditrapport SKH

  Auditrapport SKH

  Graag willen wij via deze weg de bevindingen van de audit van SKH, gehouden op 13 oktober 2017 met u delen. Het auditrapport is via dit nieuwsitem te downloaden.

  Lees verder
 • Ondernemen doen we zo (RTL7)

  Ondernemen doen we zo (RTL7)

  Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma voor en over de zakelijke markt. Presentatoren Jeroen Smits en Jolien van den Elsakker gaan voor dit programma in gesprek met ondernemers uit verschillende branches nationaal én internationaal.

  Lees verder