Nieuws

 • Evan Buytendijk bij Ondernemen doen we Zo (RTL7)

  Evan Buytendijk bij Ondernemen doen we Zo (RTL7)

  Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma voor en over de zakelijke markt. Presentatoren Jeroen Smits en Jolien van den Elsakker gaan voor dit programma in gesprek met ondernemers uit verschillende branches nationaal én internationaal.

  Lees verder
 • Gemeente Epe sluit zich aan bij het PEFC groepscertificaat

  Gemeente Epe sluit zich aan bij het PEFC groepscertificaat

  De gemeente Epe heeft zich aangesloten bij het PEFC groepscertificaat van Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB). Het PEFC groepscertificaat heeft praktische oplossingen en voordelen voor boseigenaren. Daarnaast heeft IEB een online-controlesysteem ontwikkeld dat de certificering voor boseigenaren nog toegankelijker maakt

  Lees verder
 • Nieuwe nieuwsbrieven van IEB

  Nieuwe nieuwsbrieven van IEB

  Blij zijn wij met onze nieuwe huisstijl en dit hebben wij ook doorgezet in de huisstijl van onze nieuwe nieuwsbrief. De zomervakantie staat voor de deur. Een mooi moment om het eerste gedeelte van 2017 af te sluiten en al even weer vooruit te kijken wat het ons gaat geven na de zomervakantie.

  Lees verder
 • Houtwereld Praktijkdag 2017

  Houtwereld Praktijkdag 2017

  Het vakblad Houtwereld en Ingenieursbureau Evan Buytendijk verzorgen op vrijdag 10 november 2017 de zesde editie van de succesvolle Houtwereld Praktijkdag. Gastbedrijf dit jaar is Accsys Technologies in Arnhem. 'Waar gaan we heen met Hout?' luidt het thema. Meld u aan als bezoeker en/of standhouder.

  Lees verder
 • Nieuwe groepsleden

  Nieuwe groepsleden

  Onze nieuwste Groepsleden zijn Timmerfabriek Op de Beek - Roosendaal

  Lees verder