9 April basiscursus plaatmateriaal

 
9 April basiscursus plaatmateriaal

Op donderdag 9 april 2020 vindt bij Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB) de Basiscursus Plaatmateriaal plaats. Deze studiedag mag u niet missen als u te maken hebt met houtachtige plaatmaterialen, zoals spaanplaat, OSB, vezelplaat, meubelplaat en triplex.

Tijdens de cursus leert u alles over de eigenschappen, de verwerking en de toepassingen. Wanneer u meer weet over plaatmateriaal gaat u bewuster om met het product en geeft u met meer vertrouwen en overtuiging een gedegen advies.

Plaatmateriaal is een product met oneindig veel mogelijkheden. U moet alleen weten hoe u het moet toepassen! Wanneer u meer weet over bijvoorbeeld grondstoffen, verlijming, toeslagstoffen, eigenschappen, afwerking, normen, kwaliteitssorteringen zult u altijd de juiste plaat gebruiken. Op 9 april zullen al deze onderwerpen aan bod komen.

De theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en films. Onder het genot van een uitgebreide, gezonde lunch kunnen de deelnemers bovendien nog eens napraten en netwerken met collega’s.

Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB) heeft in 2018 een vernieuwd cursusaanbod waarbij de beleving van de hele houtketen centraal staat. Tijdens de excursies op bijzondere plekken in binnen- en buitenland delen experts uit het houtvak hun kennis en passie. Gedegen kennis is belangrijk voor iedereen die werkt met hout, omdat het leidt tot een bewuste houtbranche en duurzame bossen.

Het hele jaar door zijn er verschillende cursussen en excursies te volgen via IEB. Zo vindt de jaarlijkse Zwedenreis plaats van 14 t/m 18 september 2020 en de basiscursus Houtskeletbouw is op 14 en 21 april 2020 gepland (nog maar enkele plaatsen beschikbaar).

Gerelateerde artikelen:

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant