Certificaat als marketing tool

 
Certificaat als marketing tool

U bent eindelijk gecertificeerd, of wellicht bent u al een hele tijd gecertificeerd. Maar weten uw klanten ook dat u gecertificeerd bent? Met uw certificaat geeft u aan dat u staat voor het belang van duurzaam bosbeheer! Hierna volgen enkele tips om te profiteren van uw FSC-certificaat en/of PEFC-certificaat .

FSC en PEFC logo’s helpen u bij het zichtbaar maken van uw gecertificeerde producten. Ze helpen u ook bij het tonen van uw genegenheid voor duurzaam bosbeheer.

U als groepslid kunt het FSC- en PEFC-logo op twee manieren gebruiken:

  1. On-product – om uw gecertificeerde producten te labelen. U kunt het on-product label gebruiken op het product of op de verpakking. Ook kunt u stickers, hang-tags of metalen plaatjes gebruiken om uw gecertificeerde product te labelen.
  2. Promotioneel – om uw bedrijf te promoten en zijn gecertificeerde producten. U kunt het logo en de relevante claims gebruiken op een breed scala aan bedrijfsmaterialen. Voorbeelden zijn onder andere uw website, briefpapier, e-mail handtekeningen, prijslijsten en uw product catalogus.

Genereer uw eigen labels:

Mocht u niet meer in het bezit zijn van uw inlog gegevens, dan kunt u deze opvragen via info@evanbuytendijk.nl voor de FSC label generator en op info@pefc.nl voor de PEFC label generator.

Naast de labelgenerator biedt FSC ook een uitgebreide FSC Marketingtoolkit. Groepsleden hebben met dezelfde inloggegevens als de labelgenerator toegang tot de marketing toolkit.

Hier vindt u de Forest for All Forever logo’s, web banners, winkelschap advertenties, post cards, hangtags, bookmarks, paperbags, print ads en nog veel meer.

Zoekt u iets specifieks of kunt u niet vinden wat u zoekt? Mail ons gerust. Wij gaan proberen u te helpen.

Gerelateerde artikelen:

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant