NEPCon voert audit uit bij IEB

 
NEPCon voert audit uit bij IEB

Uw groepscertificaat FSC® en/of PEFC valt onder het moedercertificaat van IEB. IEB wordt jaarlijks gecontroleerd door NEPCon. Ook dit jaar voert NEPCon weer een audit uit. Onder deze audit vallen ook de steekproeven bij een aantal groepsleden. De groepsleden die hiervoor zijn geselecteerd hebben bericht gehad.

Normaliter zou dit jaar een heraudit moeten plaatsvinden om het moedercertificaat te verlengen. Door de coronamaatregelingen is herauditeren onmogelijk geworden en is besloten een “gewone” jaarlijkse audit in te plannen.

Echter verloopt het moedercertificaat in september van dit jaar. Dit is ook de einddatum op uw groepscertificaat. Na de audit wordt het certificaat met één jaar verlengd. Wanneer het volgend jaar weer mogelijk is om een heraudit uit te voeren wordt het certificaat met vijf jaar verlengd.

Voor u als groepslid betekent dit dat u in september een digitale variant van uw groepscertificaat ontvangt (geldig voor één jaar). Na de heraudit volgend jaar ontvangt u een hardcopy en een digitale variant van uw groepscertificaat (met een geldigheidsduur van vijf jaar).

Wanneer u vragen dan wel opmerkingen heeft dan horen wij dat graag .

Gerelateerde artikelen:

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant