Schuttinggigant in Vriezenveen FSC- en PEFC-gecertificeerd: Grote stap naar duurzaamheid

 
Schuttinggigant in Vriezenveen FSC- en PEFC-gecertificeerd: Grote stap naar duurzaamheid

Schuttinggigant, een toonaangevend bedrijf in Vriezenveen op het gebied van schuttingen en tuinafscheidingen, is sinds gisteren FSC®- en PEFC-gecertificeerd onder het groepscertificaat van IEB. Dit is een grote stap voorwaarts in hun inzet voor duurzaamheid en verantwoord bosbeheer.

Met de FSC-certificering en PEFC-certificering kan Schuttinggigant in Vriezenveen nu haar klanten hoogwaardige schuttingen aanbieden die gemaakt zijn van hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Dit betekent dat niet alleen de houtproducten die ze gebruiken, zoals palen en planken, maar ook de administratie en de processen binnen het bedrijf voldoen aan de eisen van FSC en PEFC. Door te kiezen voor een schutting van Schuttinggigant, dragen klanten actief bij aan de bescherming van bossen en de biodiversiteit.

“We zijn ontzettend trots op het behalen van de beide keurmerken”, aldus Nick Hobert één van de eigenaren van Schuttinggigant. “Het groepscertificaat is een bevestiging van onze toewijding aan duurzaamheid en ons streven om milieuvriendelijke oplossingen te bieden aan onze klanten. We willen hen de mogelijkheid geven om niet alleen een prachtige tuinafscheiding te hebben, maar ook een duurzame keuze te maken.”

Als je op zoek bent naar een nieuwe schutting voor je tuin, kun je nu met een gerust hart kiezen voor de Overijsselse Schuttinggigant. Met hun FSC- en PEFC-certificering ben je altijd verzekerd van een hoogwaardige schutting die niet alleen jouw tuin verfraait, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. Samen kunnen we de schoonheid van de natuur behouden en duurzaamheid bevorderen, één schutting tegelijk.

Gerelateerde artikelen:

Wilt u informatie over FSC Groepscertificering?

Neem dan hieronder contact op.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant