Bouwbedrijf H.J. Talsma en Zonen B.V. behaalt FSC®- en PEFC-certificering

 
Bouwbedrijf H.J. Talsma en Zonen B.V. behaalt FSC®- en PEFC-certificering

Bouwbedrijf H.J. Talsma en Zonen B.V., een familiebedrijf dat vorig jaar haar 100-jarig bestaan vierde, heeft onlangs de prestigieuze FSC- en PEFC-certificeringen behaald. Deze certificeringen werden feestelijk uitgereikt door Mark Kappenberg namens Ingenieursbureau Evan Buytendijk aan Arend Geert Talsma van het bouwbedrijf.

Het behalen van deze certificeringen onderstreept de toewijding van Bouwbedrijf H.J. Talsma en Zonen B.V. aan duurzaam en verantwoord bosbeheer. De certificaten zijn een bewijs dat het bedrijf voldoet aan de strenge eisen van zowel de Forest Stewardship Council (FSC) als het Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC). Hiermee toont het bouwbedrijf aan opdrachtgevers dat zij actief bijdragen aan het behoud en de ontwikkeling van duurzaam beheerde bossen.

“Het behalen van de FSC- en PEFC-certificeringen is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf,” zegt Arend Geert Talsma, lid van de vierde generatie die nu aan het roer staat. “Met deze certificaten laten we zien dat we niet alleen mooie bouwwerken realiseren, maar dit ook doen met respect voor de natuur. Zo zorgen we ervoor dat toekomstige generaties Talsma ook kunnen genieten van de schoonheid en waarde van duurzaam bouwen.”

De familie Talsma, bestaande uit Kees, Jan Rikus en Arend Geert Talsma, leidt het bouwbedrijf met trots en zet de traditie van vakmanschap en innovatie voort. Door het behalen van deze certificeringen verstevigen zij hun positie als voorloper in duurzaam bouwen en geven zij een duidelijk signaal af aan de markt: Bouwbedrijf H.J. Talsma en Zonen B.V. staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant