Cursus HSB - Versterk uw kennis en vaardigheden bij IEB

 
Cursus HSB - Versterk uw kennis en vaardigheden bij IEB

Wilt u uw basiskennis van houtskeletbouw verrijken en direct toepassen in de praktijk? Schrijf u dan in voor de tweedaagse basiscursus Houtskeletbouw (HSB) georganiseerd door Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB). Deze cursus vindt plaats op 5 en 19 november en wordt gegeven door een erkende expert op het gebied van HSB. Houtskeletbouw (HSB) wint aan populariteit in Nederland en daarbuiten vanwege zijn duurzame aard en efficiëntie in bouwprocessen. De methode maakt hoofdzakelijk gebruik van prefab elementen die zorgen voor snelle realisatie van wind- en waterdichte structuren, essentieel in de moderne bouw.

Deze cursus richt zich op medewerkers binnen de timmer-, hout-, en bouwbranche die hun basiskennis willen uitbreiden. Of u nu calculator, werkvoorbereider of projectleider bent, de basiscursus HSB van IEB biedt u de kans om uw vaardigheden te versterken en direct toe te passen in uw werkzaamheden.

Gedurende de cursusdagen behandelen we niet alleen de geschiedenis en toepassingen van HSB in Nederland maar duiken we ook diep in de bouwfysica, waaronder de sterkte, stijfheid en stabiliteit van houtconstructies. Verder komt de belangrijke rol van warmte- en vochtregulatie aan bod, samen met geluid- en brandwering—essentiële aspecten voor iedereen die werkt met houtconstructies.

Deelnemers krijgen een uitgebreid overzicht van de huidige beste praktijken in de industrie en leren over de duurzaamheid van materialen en milieuvriendelijke bouwtechnieken, wat steeds belangrijker wordt in onze branche. Volledige recyclabiliteit van materialen zoals hout speelt hierbij een cruciale rol, en draagt bij aan de circulariteit binnen de bouweconomie.

IEB staat bekend om zijn toewijding aan kwalitatieve educatie en praktijkgerichte trainingen. Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat van deelname, wat een waardevolle toevoeging is aan uw professionele portfolio.

Schrijf u vandaag nog in en verzeker uzelf van een plek in deze leerrijke cursus. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op onze website: Cursus Houtskeletbouw. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om een voorsprong te nemen in de snelgroeiende sector van duurzame bouwtechnieken.

Gerelateerde artikelen:

Wilt u informatie over de cursus?

Neem dan hieronder contact op.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant