Ingenieursbureau Evan Buytendijk lanceert uitgebreid trainingsaanbod voor najaar 2024

 
Ingenieursbureau Evan Buytendijk lanceert uitgebreid trainingsaanbod voor najaar 2024

WILP, Nederland – Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB), een toonaangevende autoriteit in de houtbranche, kondigt met trots haar geactualiseerde trainingsaanbod voor 2024 aan. Het aanbod omvat gespecialiseerde cursussen in Hout, Plaatmateriaal en Houtskeletbouw, evenals een exclusieve studiereis naar Zweden. Deze programma’s zijn ontworpen om professionals in de houtindustrie te voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig zijn om te excelleren in een snel veranderende markt.

Basistrainingen voor 2024

De basistrainingen van IEB richten zich op essentiële aspecten van hout:

 • Basiscursus Hout:
  Donderdag 3 oktober 2024
  Deze cursus biedt deelnemers een grondige kennismaking met verschillende houtsoorten en hun toepassingen. Deelnemers leren over de oorsprong, eigenschappen en het duurzame gebruik van hout in diverse industrieën.
 • Basiscursus Plaatmateriaal:
  Donderdag 10 oktober 2024
  Gericht op professionals die meer willen leren over plaatmaterialen, behandelt deze cursus de verschillende typen, hun productieprocessen en gebruik in de bouw.
 • Cursus Houtskeletbouw:
  Dinsdag 5 en 19 november 2024
  Deze cursus is bedoeld voor degenen die betrokken zijn bij de bouw en het ontwerp van houtconstructies, waarbij de nadruk ligt op technieken, duurzaamheid en innovatieve toepassingen van houtskeletbouw.

De trainingen worden gehouden op de hoofdlocatie van IEB in Wilp en zullen starten vanaf september 2024. Deelnemers kunnen zich nu inschrijven via de website van IEB.

Studiereis naar Zweden: Een diepgaande kijk op Scandinavische houtindustrie

Ma 9 september t/m vrij 13 september 2024
Als onderdeel van haar educatieve programma biedt IEB een unieke vijfdaagse studiereis naar Zweden, gepland voor september 2024. Deze reis is speciaal ontworpen voor professionals die diepgaand inzicht willen verkrijgen in de Scandinavische houtindustrie. Deelnemers bezoeken toonaangevende zagerijen en krijgen de kans om de beroemde Zweedse duurzame bosbouwpraktijken uit eerste hand te ervaren. De cursus omvat ook training in visuele sortering van naaldhout volgens de Scandinavische sorteerregels. Deze reis is niet alleen een educatieve kans maar biedt ook een uitstekende gelegenheid voor netwerken met internationale collega’s binnen de branche. De kosten voor deelname bedragen €2275, exclusief btw, inclusief training, vlucht en accommodatie. Geïnteresseerden worden aangemoedigd zich snel aan te melden, aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Over Ingenieursbureau Evan Buytendijk

IEB staat bekend om haar expertise en toewijding aan kwaliteit in de houtindustrie. Door voortdurend te investeren in onderwijs en training, streeft IEB ernaar professionals in de branche te ondersteunen met de nieuwste kennis en technieken. Voor meer informatie over het trainingsaanbod van IEB of om u aan te melden, bezoek:
Basiscursus Hout
Basiscursus Plaatmateriaal
Basiscursus Houtskeletbouw
Zwedenreis

Gerelateerde artikelen:

Wilt u informatie over een cursus?

Neem dan hieronder contact op.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant