Basiscursus Plaatmateriaal

Op donderdag 9 april vindt bij Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB) de Basiscursus Plaatmateriaal plaats. Deze studiedag mag je niet missen als je te maken hebt met houtachtige plaatmaterialen, zoals spaanplaat, OSB, vezelplaat, meubelplaat en triplex. Tijdens de cursus leer je alles over de eigenschappen, de verwerking en de toepassingen. Wanneer je meer weet over plaatmateriaal ga je bewuster om met het product en geef je met meer vertrouwen en overtuiging een gedegen advies.

Plaatmateriaal is een product met oneindig veel mogelijkheden. Je moet alleen weten hoe je het moet toepassen! Wanneer je meer weet over bijvoorbeeld grondstoffen, verlijming, toeslagstoffen, eigenschappen, afwerking, normen, kwaliteitssorteringen zal je altijd de juiste plaat gebruiken. Op 9 april zullen al deze onderwerpen aan bod komen.

De theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en films. Onder het genot van een uitgebreide, gezonde lunch kunnen de deelnemers bovendien nog eens napraten en netwerken met collega’s.

Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB) heeft in 2018 een vernieuwd cursusaanbod waarbij de beleving van de hele houtketen centraal staat. Tijdens de excursies op bijzondere plekken in binnen- en buitenland delen experts uit het houtvak hun kennis en passie. Gedegen kennis is belangrijk voor iedereen die werkt met hout, omdat het leidt tot een bewuste houtbranche en duurzame bossen.

Het hele jaar door zijn er verschillende cursussen en excursies te volgen via IEB.
Zo vindt de jaarlijkse Zwedenreis plaats van 14 t/m 18 september 2020
en
De basiscursus HSB is op 14 en 21 april 2020 (nog maar enkele plaatsen beschikbaar)

Aanmelden Basiscursus Plaatmateriaal

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of om u op te geven.

Diensten

Klik op een cursus
en meld je direct aan ani-arrow.png

CURSUSAANBOD

Back to top