NEPCon voert jaarlijkse audit uit bij Ieb

Uw groepscertificaat FSC® en/of PEFC valt onder het moedercertificaat van IEB. IEB wordt jaarlijks gecontroleerd door NEPCon. Ook dit jaar voert NEPCon weer een audit uit. Onder deze audit vallen ook de steekproeven bij een aantal groepsleden. De groepsleden die hiervoor zijn geselecteerd hebben bericht gehad.
Normaliter zou dit jaar een her audit moeten plaatvinden om het moedercertificaat te verlengen. Door de coronamaatregelingen is her auditen onmogelijk geworden en is er besloten een “gewone” jaarlijkse audit in te plannen.
Echter verloopt het moedercertificaat in september van dit jaar. Dit is ook de einddatum op uw groepscertificaat. Na de audit wordt het certificaat met één jaar verlengd. Wanneer het volgend jaar weer mogelijk is om een her audit uit te voeren wordt het certificaat met vijf jaar verlengd.
Voor u als groepslid betekent dit dat u in september een digitale variant van uw groepscertificaat ontvangt (geldig voor één jaar). Na de her audit volgend jaar ontvangt u een hardcopy en een digitale variant van uw groepscertificaat (met een geldigheidsduur van vijf jaar).
Wanneer u vragen dan wel opmerkingen heeft dan horen wij dat graag.

Diensten

Klik op een cursus
en meld je direct aan ani-arrow.png

CURSUSAANBOD

Back to top