Begin 2021 goed met de basiscursus Houtskeletbouw

Tegenwoordig wordt er steeds meer gekozen voor bouwen met hout. Houtskeletbouw is bij uitstek geschikt voor woningen door de lage bouwkosten, de steeds strenger wordende regelgeving en de snelle manier van bouwen. Door de toepassing van veelal duurzaam en volledig recyclebaar materiaal is houtskeletbouw meer dan eens de bouwmethode van de toekomst genoemd.

Door de opmars van bouwen met hout is er een vraag naar kennis op het gebied van Houtskeletbouw groter geworden. De cursus Houtskeletbouw, georganiseerd door Ingenieursbureau Evan Buytendijk, is zeer geschikt voor calculators, werkvoorbereiders, (assistent) projectleiders, projectengineers, inkopers, kwaliteitscontroleurs en uitvoerders. De basiscursus omvat onderwerpen als ontwerp, bouwmethoden, bouwelementen, bouwuitvoering, bouwbesluit en wetgeving, materialen en duurzaamheid en bouwfysica.
Door het vergroten van de kennis op het gebied van houtskeletbouw wordt u of die van de medewerkers vergroot, specialisatie en het innovatief vermogen van uw bedrijf neemt toe en de verkregen kennis kan direct worden toegepast in de praktijk.

De eerst volgende cursus vindt plaats op dinsdag 5 en 12 januari 2021. Klik hier om je aan te melden.
Deze cursus is erkend door de SSWT. Informeer vooraf bij de SSWT naar de uitgebreide subsidiemogelijkheden.
Het is ook mogelijk om de cursus Houtskeletbouw in-company aan te vragen.

In-company cursus aanvragen

Bedankt voor uw interesse. We nemen spoedig contact met u op.

Diensten

Klik op een cursus
en meld je direct aan ani-arrow.png

CURSUSAANBOD

Back to top