Nieuwe nieuwsbrieven van IEB

Nieuwe nieuwsbrieven van IEB

Beste Allemaal,

Blij zijn wij met onze nieuwe huisstijl en dit hebben wij ook doorgezet in de huisstijl van onze nieuwe nieuwsbrief. De zomervakantie staat voor de deur. Een mooi moment om het eerste gedeelte van 2017 af te sluiten en al even weer vooruit te kijken wat het ons gaat geven na de zomervakantie.

Wij hebben weer een hoop plannen en leuke activiteiten waaronder de HoutwereldPraktijkdag, opleidingen, FSC-PEFC-groepscertificering, PEFC-boscertificering en nog veel meer. Interesse? Lees onderstaande berichten.

Houtwereldpraktijkdag 2017

Het vakblad Houtwereld en Ingenieursbureau Evan Buytendijk verzorgen op vrijdag 10 november 2017 de zesde editie van de succesvolle Houtwereld Praktijkdag. Gastbedrijf dit jaar is Accsys Technologies in Arnhem. 'Waar gaan we heen met Hout?' luidt het thema. U komt toch ook?

Klik hier om u aan te melden als bezoeker en/of standhouder.

 

FSC-PEFC-groepscertificering

Reeds verzorgen wij voor de MKB-bedrijven groepscertificering voor FSC® en PEFCTM. Inmiddels bestaat de groep uit meer dan 220 bedrijven die op hun eigen manier bezig zijn met houtproducten te maken en/of verkopen vanuit duurzaam beheerde bossen. 

Heeft u klanten of relaties die nog niet gecertificeerd zijn maar wel een of beide keurmerken nodig hebben verwijs ze door naar onze website of laat ze contact opnemen met ons. We helpen ze graag verder.

Klik hier voor de IEB Groepscertificeringen

 

PEFC Boscertificering

Als 1e Nederlandse gemeente nam wethouder Jan Aalbers op donderdag 6 juli het PEFC-certificaat in ontvangst uit handen van Evan Buytendijk van IEB. PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) is wereldwijd het grootste onafhankelijke keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

Door het gemeentelijk bosbedrijf en het beheer te toetsen aan de hoogste PEFC-normen en eisen voor duurzaam bosbeheer, wil het gemeentebestuur haar bijdrage aan een betere leefomgeving optimaliseren”, aldus de wethouder.

Klik hier voor de overige Media artikelen over IEB.

Terug naar het overzicht