Certificaat als marketing tool

U bent eindelijk gecertificeerd, of wellicht bent u al een hele tijd gecertificeerd. Maar weten uw klanten ook dat u gecertificeerd bent? Met uw certificaat geeft u aan dat u staat voor het belang van duurzaam bosbeheer! Hierna volgen enkele tips om te profiteren van uw FSC en/of PEFC certificaat.

FSC en PEFC logo’s helpen u bij het zichtbaar maken van uw gecertificeerde producten. Ze helpen u ook bij het tonen van uw genegenheid voor duurzaam bosbeheer.
U als groepslid kunt het FSC en PEFC logo op twee manier gebruiken:

  1. On-product – om uw gecertificeerde producten te labelen. U kunt het on-product label gebruiken op het product of op de verpakking. Ook kunt u stickers, hang-tags of metalen plaatjes gebruiken om uw gecertificeerde product te labelen.
  2. Promotioneel – om uw bedrijf te promoten en zijn gecertificeerde producten. U kunt het logo en de relevante claims gebruiken op een breed scala aan bedrijfsmaterialen. Voorbeelden zijn onder andere uw website, briefpapier, e-mail handtekeningen, prijslijsten en uw product catalogus.

Genereer uw eigen labels:
Voor FSC: FSC Trademark Portal
Voor PEFC: PEFC Label Generator
Mocht u niet meer in het bezit zijn van uw inlog gegevens, dan kunt u deze opvragen via [email protected] voor de FSC label generator en op  [email protected] voor de PEFC label generator.

Naast de labelgenerator biedt FSC ook een uitgebreide FSC Marketingtoolkit. Groepsleden hebben met dezelfde inlog gegevens als de label generator toegang tot de marketing toolkit. Hier vind je de Forest for All Forever logo’s, web banners, winkelschap advertenties, post cards, hangtags, bookmarks, paperbags, print ads en nog veel meer.
Zoek je iets specifieks of kun je niet vinden wat je zoekt? Bel of mail ons gerust. Wij gaan je proberen te helpen.

Diensten

Klik op een cursus
en meld je direct aan ani-arrow.png

CURSUSAANBOD

Back to top