Over Ingenieursbureau Evan Buytendijk

Passie voor bos en hout

"The only way to do great work, is to love what you do". (Steve Jobs)


De missie van Ingenieursbureau Evan Buytendijk

Wij staan voor verantwoord en duurzaam hout. Wij willen nu en in de toekomst genieten van bos, een gezonde aarde en mooie houtproducten. Onze bijdrage aan een duurzame houtbranche bestaat uit hulp bij certificeringen en kennisoverdracht door middel van het geven van advies en cursussen. Wij zijn een onafhankelijk bureau met een unieke combinatie aan kennis en kunde op het gebied van hout. In ons werk hebben wij persoonlijk contact, een open samenwerking en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De werkwijze van Ingenieursbureau Evan Buytendijk

In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en vragen. Wij maken hierna een Plan van Aanpak waarin we beschrijven hoe wij u advies of begeleiding op maat kunnen geven. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel zijn wij graag uw adviseur, maar nog meer zijn wij graag uw partner. Wij hechten waarde aan een transparante communicatie. Samen werken wij aan duurzame oplossingen!

De IEB collega's stellen zich graag aan u voor.


Passie voor hout

Wij hebben een passie voor hout. Van boom tot plank tot eindproduct. En dat alles met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer

Duurzaam hout

Nu en in de toekomst verantwoord kunnen toepassen van hout. Dat bevorderen wij door middel van onze hulp bij certificeringen, zoals FSC®, PEFC™ en ErBo.

Lees meer

Partner in hout

Wij helpen u graag met een gezond houtbedrijf en alle regelgeving die daarbij komt kijken. Van EUTR tot CE-Markering tot RI&E en inspecties.

Lees meer

Kennis over hout

Leren van elkaar is ons motto. Wij delen onze unieke kennis graag met u tijdens cursussen bij ons op kantoor en tijdens excursies op bijzondere locaties.

Lees meer