Evan Buytendijk

Evan Buytendijk

Evan Buytendijk is de eigenaar van het gelijknamige ingenieursbureau. Als gepassioneerd liefhebber van bos en houtproducten is hij al jaren actief in de bos- en houtbranche en heeft hij alle aspecten van het vak ervaren. Met alle werkzaamheden binnen IEB wil Evan bijdragen aan een toekomstbestendige houtketen en een duurzame wereld. "Ook in de toekomst moeten we nog kunnen genieten van mooie bossen en houtproducten". Zijn vooropleiding, de Hogere Bosbouwschool en zijn jarenlange werkervaring van bos, tot houthandel, tot houttoepassingen, maken Evan een zeer veelzijdig adviseur binnen de houtbranche.

Contactgegevens Evan:
Mobiel: 06 - 41 11 72 11
e.buytendijk@evanbuytendijk.nl

Contact opnemen met Evan
Darja Buytendijk

Darja Buytendijk

Darja is de vrouw van Evan en zijn rechterhand binnen het bedrijf. Darja is een duizendpoot en regelt alles van de (personeels-) administratie, tot de contracten, de boekhouding en de facturatie. Ook is zij verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken op kantoor, de inkoop en het voorraadbeheer. Tevens organiseert zij de cursussen en excursies.

Contactgegevens Darja:
Telefoon: 055 - 301 47 54
d.buytendijk@evanbuytendijk.nl

Contact opnemen met Darja
Roge van Maasakker

Roge van Maasakker

Roge is een ervaren adviseur en is gespecialiseerd in klantgerichtwerken. Binnen vorige betrekkingen heeft hij ervaring opgedaan met het doorvoeren van diverse veranderprocessen binnen zowel het facilitaire werkveld als de zorg. Hij heeft tevens veel ervaring met het auditeren van diverse werkprocessen. Ook het opstellen van benodigde handboeken is voor hem bekend terrein. Binnen IEB zet hij al zijn ervaring in om de dienstencatalogus te vergroten en klanten optimaal van dienst te zijn.

Contactgegevens Roge:
Mobiel: 06 - 48 14 04 14
r.vanmaasakker@evanbuytendijk.nl

Contact opnemen met Roge
Arnout Jansen

Arnout Jansen

Arnout is een veelzijdig adviseur. Na zijn opleiding Internationale Houthandel heeft Arnout ruime ervaring opgedaan binnen diverse functies, van technisch tot commercieel, binnen verschillende bedrijven in de houtwereld. Ook heeft hij ruime internationale ervaring, o.a. vanuit Scandinavië en Rusland. "Hout is gewoon een fantastisch product, waar we verantwoord mee om moeten gaan", aldus Arnout.

Contactgegevens Arnout:
Telefoon:  06 24135675
a.janssen@evanbuytendijk.nl 

Contact opnemen met Arnout