De IEB collega's stellen zich voor

De medewerkers van Ingenieursbureau Evan Buytendijk hebben onder andere een bosbouwkundige-, hout- en onderwijskundige- opleiding als achtergrond en hebben daarnaast hun werkervaring opgedaan binnen verschillende disciplines van de houtwereld. Kortom: een optimale combinatie tussen kennis en kunde, gecombineerd met een persoonlijke passie voor natuur, bos, hout en houtproducten.

 

Evan Buytendijk
Als gepassioneerd liefhebber van houtproducten ben ik al jaren actief in de houtbranche en heb ik alle houtaspecten ervaren. Vooropleidingen zoals de Hogere Bosbouwschool en mijn jarenlange werkervaring, van houthandel tot OSB-fabriek, vormen de optimale combinatie van kennis en kunde. Tevens ben ik gekwalificeerd lead-auditor.
Mobiel: 06 - 41 11 72 11
e.buytendijk@evanbuytendijk.nl

 

Darja Buytendijk
Ik beheer de (personeels)administratie, de contracten, de boekhouding en de facturatie.
Ook regel ik de algemene gang van zaken op ons kantoor, de inkoop en het voorraadbeheer.
Telefoon: 055 - 301 47 54
d.buytendijk@evanbuytendijk.nl

  

Rogé van Maasakker
In mijn vorige betrekkingen heb ik ruime ervaring opgedaan in klantgericht werken en het doorvoeren van diverse veranderprocessen binnen zowel het facilitaire werkveld als ook de zorg. Tevens heb ik ervaring in het auditeren van diverse werkprocessen. Ook het opstellen van benodigde handboeken is voor mij bekend terrein. Deze opgedane ervaringen zullen zeker van toepassing komen in het vergroten van de dienstencatalogus van IEB.
Mobiel: 06 - 48 14 04 14
r.vanmaasakker@evanbuytendijk.nl

 

Arnout Janssen
Na mijn opleiding Internationale Houthandel heb ik ruime ervaring opgedaan binnen diverse functies, van technisch tot commercieel, en verschillende bedrijven in de houtwereld. Ook heb ik ruime internationale ervaring, o.a. vanuit Scandinavië en Rusland. Die veelzijdigheid komt goed van pas bij de vele werkzaamheden als consultant. Daarnaast vind ik hout gewoon een fantastisch product, waar we verantwoord mee om moeten gaan.
Telefoon:  06 24135675
a.janssen@evanbuytendijk.nl 

 

 

Hanneke Busscher
Na mij studies Tuin- en landschapsarchitectuur en Omgevingswetenschappen heb ik binnen een groot ingenieursbureau gewerkt en mijn eigen adviesbureau opgericht. Zodoende heb ik veel ervaring met alles wat te maken heeft met projectmanagement en (online) communicatie. Creëren (schrijven van een pakkende teksten, ontwerpen van huisstijl en digitale media) en organiseren (projecten en events) zijn mijn specialiteiten. Binnen IEB zet ik deze aspecten in om de marketing en communicatie te verzorgen.

Telefoon: +316 41 62 36 97
h.busscher@evanbuytendijk.nl