PASSIE VOOR BOS & HOUT

“The only way to do great work, is to love what you do”. (Steve Jobs)

De missie van Ingenieursbureau Evan Buytendijk

Wij staan voor verantwoord en duurzaam hout. Wij willen nu en in de toekomst genieten van bos, een gezonde aarde en mooie houtproducten. Onze bijdrage aan een duurzame houtbranche bestaat uit hulp bij certificeringen en kennisoverdracht door middel van het geven van advies en cursussen. Wij zijn een onafhankelijk bureau met een unieke combinatie aan kennis en kunde op het gebied van hout. In ons werk hebben wij persoonlijk contact, een open samenwerking en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De werkwijze van Ingenieursbureau Evan Buytendijk

In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en vragen. Wij maken hierna een Plan van Aanpak waarin we beschrijven hoe wij u advies of begeleiding op maat kunnen geven. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel zijn wij graag uw adviseur, maar nog meer zijn wij graag uw partner. Wij hechten waarde aan een transparante communicatie. Samen werken wij aan duurzame oplossingen!

Ons Team

De collega’s van Ingenieursbureau Evan Buytendijk stellen zich hier graag aan u voor.

team-member2

Evan Buytendijk

Eigenaar

Evan Buytendijk is de eigenaar van het gelijknamige ingenieursbureau. Als gepassioneerd liefhebber van bos en houtproducten is hij al jaren actief in de bos- en houtbranche en heeft hij alle aspecten van het vak ervaren.

Met alle werkzaamheden binnen IEB wil Evan bijdragen aan een toekomstbestendige houtketen en een duurzame wereld. “Ook in de toekomst moeten we nog kunnen genieten van mooie bossen en houtproducten”. Zijn vooropleiding, de Hogere Bosbouwschool en zijn jarenlange werkervaring van bos, tot houthandel, tot houttoepassingen, maken Evan een zeer veelzijdig adviseur binnen de houtbranche.

team-member2

Darja Buytendijk

Administratie

Darja is de vrouw van Evan en zijn rechterhand binnen het bedrijf. Darja is een duizendpoot en regelt alles van de (personeels-) administratie, tot de contracten, de boekhouding en de facturatie.

Ook is zij verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken op kantoor, de inkoop en het voorraadbeheer. Tevens organiseert zij de cursussen en excursies.

team-member2

Roge van Maasakker

Adviseur

Roge is een ervaren adviseur en is gespecialiseerd in klantgerichtwerken. Binnen vorige betrekkingen heeft hij ervaring opgedaan met het doorvoeren van diverse veranderprocessen binnen zowel het facilitaire werkveld als de zorg. Hij heeft tevens veel ervaring met het auditeren van diverse werkprocessen. Ook het opstellen van benodigde handboeken is voor hem bekend terrein. Binnen IEB zet hij al zijn ervaring in om de dienstencatalogus te vergroten en klanten optimaal van dienst te zijn.

team-member2

Arnout Janssen

Adviseur

Arnout is een veelzijdig adviseur. Na zijn opleiding Internationale Houthandel heeft Arnout ruime ervaring opgedaan binnen diverse functies, van technisch tot commercieel, binnen verschillende bedrijven in de houtwereld. Ook heeft hij ruime internationale ervaring, o.a. vanuit Scandinavië en Rusland. “Hout is gewoon een fantastisch product, waar we verantwoord mee om moeten gaan”, aldus Arnout.

team-member2

Linda van Os

Administratief medewerkster

Linda is administratief medewerkster en haar basis ligt in de algemene ondersteuning van de werkzaamheden op het kantoor. Daarnaast is zij medeverantwoordelijk voor het bewaken van de processen en beheert zij de website en social media.

Diensten

Klik op een cursus
en meld je direct aan ani-arrow.png

CURSUSAANBOD

Back to top