Over ons

PASSIE VOOR BOS & HOUT

“The only way to do great work, is to love what you do”. (Steve Jobs)

De missie van Ingenieursbureau Evan Buytendijk

Wij staan voor verantwoord en duurzaam hout. Wij willen nu en in de toekomst genieten van bos, een gezonde aarde en mooie houtproducten. Onze bijdrage aan een duurzame houtbranche bestaat uit hulp bij certificeringen en kennisoverdracht door middel van het geven van advies en cursussen. Wij zijn een onafhankelijk bureau met een unieke combinatie aan kennis en kunde op het gebied van hout. In ons werk hebben wij persoonlijk contact, een open samenwerking en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De werkwijze van Ingenieursbureau Evan Buytendijk

In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en vragen. Wij maken hierna een Plan van Aanpak waarin we beschrijven hoe wij u advies of begeleiding op maat kunnen geven. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel zijn wij graag uw adviseur, maar nog meer zijn wij graag uw partner. Wij hechten waarde aan een transparante communicatie. Samen werken wij aan duurzame oplossingen!

Ons Team

De collega’s van Ingenieursbureau Evan Buytendijk stellen zich hier graag aan u voor.

Evan Buytendijk

Evan Buytendijk

Eigenaar

+31 6 - 411 172 11

e.buytendijk@evanbuytendijk.nl

Evan Buytendijk is de eigenaar van het gelijknamige ingenieursbureau. Als gepassioneerd liefhebber van bos en houtproducten is hij al jaren actief in de bos- en houtbranche en heeft hij alle aspecten van het vak ervaren.

Darja Buytendijk

Darja Buytendijk

Administratie

+31 55 - 301 47 54

d.buytendijk@evanbuytendijk.nl

Darja is de vrouw van Evan en zijn rechterhand binnen het bedrijf. Darja is een duizendpoot en regelt alles van de (personeels-) administratie, tot de contracten, de boekhouding en de facturatie.

Arnout Janssen

Arnout Janssen

Senior Consultant

+31 6 - 24 13 56 75

a.janssen@evanbuytendijk.nl

Arnout is een veelzijdig adviseur. Na zijn opleiding Internationale Houthandel heeft Arnout ruime ervaring opgedaan binnen diverse functies, van technisch tot commercieel, binnen verschillende bedrijven in de houtwereld.

Linda van Os

Linda van Os

Administratief medewerkster

+31 6 - 41 62 36 97

l.vanos@evanbuytendijk.nl

Linda is administratief medewerkster en haar basis ligt in de algemene ondersteuning van de werkzaamheden op het kantoor.

Charissa de Jong

Charissa de Jong

Administratief medewerkster

+31 6 - 45 25 21 51

c.dejong@evanbuytendijk.nl

Charissa is administratief medewerkster.

Eduard de Boer

Eduard de Boer

Consultant

+31 6 - 825 68 543

e.deboer@evanbuytendijk.nl

Eduard werkt bij IEB sinds 2020. Daarvoor werkte hij in de ICT. Eduard is een ISO-19011 gecertificeerde auditor en hij is zich in eerste instantie gaan richten op het uitvoeren van audits voor FSC en PEFC groepscertificering.

Thijs Booij

Thijs Booij

Junior Consultant

+31 6 - 57 78 40 80

t.booij@evanbuytendijk.nl

Thijs is in september 2023 als junior consultant begonnen bij IEB en heeft dezelfde maand meteen succesvol zijn ISO 19011 certificaat behaald.

^