Over ons

PASSIE VOOR BOS & HOUT

“The only way to do great work, is to love what you do”. (Steve Jobs)

De missie van Ingenieursbureau Evan Buytendijk

Wij staan voor verantwoord en duurzaam hout. Wij willen nu en in de toekomst genieten van bos, een gezonde aarde en mooie houtproducten. Onze bijdrage aan een duurzame houtbranche bestaat uit hulp bij certificeringen en kennisoverdracht door middel van het geven van advies en cursussen. Wij zijn een onafhankelijk bureau met een unieke combinatie aan kennis en kunde op het gebied van hout. In ons werk hebben wij persoonlijk contact, een open samenwerking en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De werkwijze van Ingenieursbureau Evan Buytendijk

In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en vragen. Wij maken hierna een Plan van Aanpak waarin we beschrijven hoe wij u advies of begeleiding op maat kunnen geven. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel zijn wij graag uw adviseur, maar nog meer zijn wij graag uw partner. Wij hechten waarde aan een transparante communicatie. Samen werken wij aan duurzame oplossingen!

Ons Team

De collega’s van Ingenieursbureau Evan Buytendijk stellen zich hier graag aan u voor.

Evan Buytendijk

Evan Buytendijk

Eigenaar

+31 6 - 411 172 11

e.buytendijk@evanbuytendijk.nl

Evan Buytendijk is de eigenaar van het gelijknamige ingenieursbureau. Als gepassioneerd liefhebber van bos en houtproducten is hij al jaren actief in de bos- en houtbranche en heeft hij alle aspecten van het vak ervaren.

Met alle werkzaamheden binnen IEB wil Evan bijdragen aan een toekomstbestendige houtketen en een duurzame wereld. “Ook in de toekomst moeten we nog kunnen genieten van mooie bossen en houtproducten”. Zijn vooropleiding, de Hogere Bosbouwschool en zijn jarenlange werkervaring van bos, tot houthandel, tot houttoepassingen, maken Evan een zeer veelzijdig adviseur binnen de houtbranche.

Darja Buytendijk

Darja Buytendijk

Administratie

+31 55 - 301 47 54

d.buytendijk@evanbuytendijk.nl

Darja is de vrouw van Evan en zijn rechterhand binnen het bedrijf. Darja is een duizendpoot en regelt alles van de (personeels-) administratie, tot de contracten, de boekhouding en de facturatie.

Ook is zij verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken op kantoor, de inkoop en het voorraadbeheer. Tevens organiseert zij de cursussen en excursies.

Rogé van Maasakker

Rogé van Maasakker

Consultant

+31 6 - 48 14 04 14

r.vanmaasakker@evanbuytendijk.nl

Roge is een ervaren adviseur en is gespecialiseerd in klantgerichtwerken. Binnen vorige betrekkingen heeft hij ervaring opgedaan met het doorvoeren van diverse veranderprocessen binnen zowel het facilitaire werkveld als de zorg

Hij heeft tevens veel ervaring met het auditeren van diverse werkprocessen. Ook het opstellen van benodigde handboeken is voor hem bekend terrein. Binnen IEB zet hij al zijn ervaring in om de dienstencatalogus te vergroten en klanten optimaal van dienst te zijn.

Arnout Janssen

Arnout Janssen

Consultant

+31 6 - 24 13 56 75

a.janssen@evanbuytendijk.nl

Arnout is een veelzijdig adviseur. Na zijn opleiding Internationale Houthandel heeft Arnout ruime ervaring opgedaan binnen diverse functies, van technisch tot commercieel, binnen verschillende bedrijven in de houtwereld.

Ook heeft hij ruime internationale ervaring, o.a. vanuit Scandinavië en Rusland. “Hout is gewoon een fantastisch product, waar we verantwoord mee om moeten gaan”, aldus Arnout.

Linda van Os

Linda van Os

Administratief medewerkster

+31 6 - 41 62 36 97

l.vanos@evanbuytendijk.nl

Linda is administratief medewerkster en haar basis ligt in de algemene ondersteuning van de werkzaamheden op het kantoor.

Daarnaast is zij medeverantwoordelijk voor het bewaken van de processen en beheert zij de website en social media.

Eduard de Boer

Eduard de Boer

Consultant

+31 6 - 825 68 543

e.deboer@evanbuytendijk.nl

Eduard is in 2020 begonnen bij IEB. Voordat hij bij IEB kwam was hij werkzaam in de ICT. Nadat hij de opleiding ISO 19011 succesvol heeft afgerond, is hij zich gaan richten op het uitvoeren van FSC- en PEFC audits bij de groepsleden van IEB. Verder begeleidt en helpt hij inmiddels bedrijven in binnen- en buitenland met de EUTR en EUDR. Bovendien voert Eduard ook audits uit in landen als: Republiek Congo, Libanon, Noord-Macedonië en dergelijke.

^