ErBo

 
ErBo

De ErBo is een kwaliteitsregeling van de Stichting Kwaliteit Bos- Natuur en Landschapswerk (SKBNL). IEB is door de SKBNL erkend als instantie voor het uitvoeren van de jaarlijkse controlewerkzaamheden.

Over Erkenningsregeling Bosaannemers (ErBo)

ErBo deelnemers moeten werken volgens het ErBo handboek. In het handboek staat precies beschreven waar uw bedrijf aan moet voldoen en waar de controles uit bestaan. Download hier het ErBo handboek.

Op de website van SKBNL kunt u zich aanmelden: vul het aanmeldformulier in en stuur dit op naar SKBNL. Hierna maakt u bij ons een afspraak voor een toelatingsaudit. Wanneer SKBNL het positieve resultaat van de toelatingsaudit ontvangt, stuurt SKBNL u twee facturen. Wanneer deze facturen betaald zijn, komt uw bedrijf op de ErBo website te staan en ontvangt u het ErBo certificaat.

IEB is door de SKBNL erkend als Controlerende Instelling. Dit betekent dat wij de jaarlijkse controles, de toelatingsaudits, de heraudit na drie jaar en eventuele hercontroles mogen uitvoeren bij de ErBo-deelnemers.

Tijdens de controlerende werkzaamheden zullen wij onze kennis en ervaring op het gebied van bosbeheer en hout (-producten) natuurlijk inzetten en u van tips en advies voorzien.

Voorwaarden & Kosten ErBo

Het uitvoeren van de controles in het kader van de ErBo liggen in het verlengde van onze ervaring op het gebied van certificering voor de keurmerken FSC® en PEFC én natuurlijk de PEFC-Boscertificering. Wij hanteren daarom een kortingsregeling voor bedrijven die bij ons voor FSC® en/of PEFC gecertificeerd zijn, omdat de controles voor de ErBo meegenomen kunnen worden tijdens de jaarlijkse audits voor FSC® en/of PEFC.

Checklist ErBo

Bekijk de ErBo checklist.

ErBo

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie.

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant