Groepscertificering

 
Groepscertificering

Interesse in groepscertificering? Al meer dan 300 bedrijven profiteren van de voordelen van groepscertificering dankzij het groepscertificaat van Ingenieursbureau Evan Buytendijk (IEB).

We helpen onze groepsleden om de keurmerkvoorschriften voor groepscertificering in hun bedrijven te implementeren. De diepgaande expertise en vaardigheden van onze consultants zijn van grote waarde voor onze groepsleden om de keurmerkeisen op een eenvoudige en effectieve manier in de praktijk te brengen.

Wat zijn de voordelen van groepscertificering?

De voordelen van groepscertificering voor FSC® en of PEFC zijn:

  • Kostenbesparend: Groepscertificering vermindert de kosten die bij bijvoorbeeld individuele certificering onvermijdbaar zijn. In plaats van elk lid afzonderlijk te certificeren, deelt de groep de kosten voor certificering, inspecties en audits.
  • Technische ondersteuning en begeleiding van leden om aan de normen voor groepscertificering te voldoen. Denk aan training, advies en documentatie.
  • Snelle en eenvoudige certificering: Wanneer de agenda’s het toelaten is groepscertificering al mogelijk binnen 2 tot 4 weken.

Voor wie is groepscertificering bestemd?

Ons FSC®-groepscertificaat is er voor bedrijven met minder dan 15 FTE in dienst. Inleners, ZZP’er e.d. worden hier niet bij meegerekend. Bedrijven met meer dan 15 FTE in dienst komen in aanmerking voor individuele certificering, projectcertificering of multisite certificering.

Ons PEFC-groepscertificaat is er voor bedrijven met maximaal 50 FTE in dienst of een maximale jaaromzet van negen miljoen Zwitserse Frank (ongeveer 7,5 miljoen Euro). Bedrijven die niet voldoen aan deze voorwaarde komen in aanmerking voor individuele certificering of multisite certificering.

FSC-groepscertificaat van IEB
PEFC-groepscertificaat van IEB

Gerelateerde artikelen:

Groepscertificering aanvragen?

Binnen 2-4 weken geregeld!

Wij reageren binnen 24 uur!

Of neem contact op met een consultant